Substatial Markets Moving On Their Own
01
05
06
07
04
09
03
02
10
08Tyra Tingleff, Steinar Haga Kristensen, Linda Lerseth, Fredrik Berberg, Urd Pedersen, Mikael Hegnar, Sinae Yoo, Stian Eide Kluge, Jorunn Hancke Øgstad, Birk Bjørlo, Kim Friele og Mads A. Andreassen.

SUBSTANTIAL INVESTORS MOVING MARKETS ON THEIR OWN

Wieses gate 4

30.10.21 – 29.01.22, 


Det er ikke godt å si om det er soloppgang eller solnedgang her inne. Ikke godt å se om det grønne glir over i det blå, som glir over i det gule, eller om fargene beveger seg andre vei. Det grå er eldre enn det oransje, et lag bak som trer frem, og hvem vet hva det gule egentlig er. I det hele tatt ikke lett å skille ting fra hverandre her inne, i alle fall ikke når lyset forandrer seg, frihet, letthet, issoleie. 


Det er ikke ett hjem, det er tre, sånn cirka, summen av flere, i alle fall. I blant står gulvene nesten stille, andre ganger strømmer det gjennom rommene, tre og betong drar ting med seg. Det er et kaos, og et kretsløp, ting forsvinner, ting kommer til syne. Det er åpent og alt kan fylles. Mulige handlinger: Henge noe opp, hvile i en stol, suge til seg farge, klamre seg til gulv, se opp mot tak, hvis det er der. 


Og den som ligger og slanger seg i den svarte skinnstolen, den er på besøk og den bor her. Mulige måter å være på: Dingle med føttene, henge i et rep fra en vugge, være et bilde i en stol, være en stol som bærer et bilde, være en strek tegnet av en hånd som ikke vil tegne. Ikke godt å si hvor makta er samlet, hvem som samler makta. Her inne er alle investorer, elefanter som tar markeder med seg.  


- Sandra KolstadSubstantial investors moving markets on their own er basert på utstillinger som skulle funnet sted hjemme hos Anders Holen og Sandra Kolstad i løpet av pandemien. Prosjektet viser arbeider av Tyra Tingleff, Steinar Haga Kristensen, Linda Lerseth, Fredrik Berberg, Urd Pedersen, Mikael Hegnar, Sinae Yoo, Stian Eide Kluge, Jorunn Hancke Øgstad, Birk Bjørlo, Kim Friele og Mads A. Andreassen. Prosjektet avsluttes med en konsertopptreden av O.KOSMISKE (Sandra Kolstad og Kyrre Bjørkås) den 29.01.2022.åpningstider:

lørdager 12-16

eller etter avtale.Elephant Kunsthall er støttet av Norsk Kulturråd

Utstillingen er støttet av: